U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Uiterst verzorgde, ruime vlasserswoning in centrum Wevelgem!

Gelegen op 445 m2, 4 slaapkamers, mooie tuin en grote zolder, ….

In één van de meest statige straten van Wevelgem ligt dit grote huis uit de 19e eeuw. De gevel laat reeds vermoeden dat het hier om een ruim en kraaknet onderhouden eigendom gaat. Via de mooie inkomhal komen we ofwel in de leefruimte ofwel in de perfect gerenoveerde keuken.
De living is ruim, lichtrijk en heel gezellig mede dankzij de gashaard.
Het is heel leuk koken in de aanpalende keuken die heel mooi werd gerenoveerd. Daarachter vinden we de badkamer die ook 3 jaar geleden volledig werd vernieuwd. Deze beschikt over een lavabo en inloopdouche. Het toilet met lavabo bevindt zich apart. Op de benedenverdieping is er eveneens nog een ruime berging.

Op de eerste verdieping met extra hoge plafonds en originele plankenvloer vinden we 3 slaapkamers terug. Deze kamers beschikken ook allemaal over rolluiken. Boven de garage bevindt zich nog een heel grote ruimte. Deze wordt nu gebruikt als hobbyruimte. Dit is een grote vlasserszolder van indertijd. Deze kan nog perfect worden ingericht tot één of meerdere kamers. Van hieruit vertrekt ook een vaste trap naar een immens grote zolder. Deze zolder is beslaan maar nog niet geïsoleerd. Ook hier kunnen nog meerdere kamers worden in ondergebracht.

De garage is ruim en net. Er is ook een elektrische sectionaalpoort. Van hieruit hebben we ook rechtstreeks toegang tot de tuin.

Het is heerlijk vertoeven in de mooie, onderhoudsvriendelijke tuin. U krijgt er ook een fantastisch zicht cadeau op het onvoorstelbaar mooi gerestaureerd ‘oud stationsgebouw’. Dit wordt nu door de gemeente Wevelgem gebruikt voor het voltrekken van de burgerlijke huwelijken. Achteraan de tuin is er een poortje waardoor u toegang krijgt tot een garagestraat achteraan. Mits het aanvragen bij de gemeente kan er ook een grotere poort worden gestoken zodat u ook achteraan in de tuin nog een carport zou kunnen installeren.

Verwarming op aardgas.
Droge kelder aanwezig.

Dit is een heel mooi, perfect instapklaar, karaktervol eigendom op werkelijk een boogscheut van winkels en scholen! Een woning die de rijke geschiedenis van Wevelgemse vlassersfamilies herbergt …. Zeker het bezoeken waard!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate