U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Verzorgde woning met 4 slaapkamers en prachtige zuidtuin!

Achter deze mooie gevel vinden we een verrassend grote woning...

We betreden de woonst via de stijlvolle originele inkomhal. Van hieruit kunnen we naar de living en naar de achterliggende keuken. Deze is zeer ruim en volledig ingericht. Langs hier kunnen we naar het zonnige terras met de prachtige tuin. Hier is het genieten in alle rust en privacy! De tuin is rechtstreeks bereikbaar via een brede doorgang van op de straat. Achteraan de woning is er een handige, grote berging aanwezig. Op het gelijkvloers is er tevens een apart toilet.
De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers en een badkamer met lavabo, ligbad, douche en toilet. De tweede verdieping is voorzien van een 4e slaapkamer en een zolder. Hier kan er eventueel nog een extra kamer gemaakt worden.
Er is eveneens een droge kelder aanwezig!

Verwarming op gas.

Deze woning is goed gelegen, nabij het centrum van Wevelgem. Het eigendom is steeds prima onderhouden geweest, maar verdient enige opfrissingswerken. Er is dan ook een zeer leuke ruime woning van te maken!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate