U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Zeer verzorgde halfopen bebouwing in een rustige buurt!

Een prachtige 3-slaapkamerwoning met mooie, zuidgerichte tuin ...

Via de voortuin en oprit komen we aan de inkomhal met gastentoilet om verder te gaan naar de leefruimte. Het massief parket en de gashaard zorgen ervoor dat het hier enorm gezellig is. Dankzij de vele ramen is het er zeer veel licht en hebben we een mooi zicht op de tuin en de groene omgeving.
Aansluitend vinden we de keuken. Deze is volledig ingericht en afgewerkt met hoogwaardige materialen zoals natuursteen. Vanuit de keuken hebben we toegang tot de ruime garage. Hier is ook nog een berging en kleine bergzolder. Op de verdieping vinden we 3 mooie slaapkamers en een badkamer met lavabomeubel, toilet, ligbad én douche!

De zuidgerichte tuin is heel mooi aangelegd. Er is een groot tuinhuis en leuk terras. Op elk moment van de dag is het hier genieten geblazen. Achter de woning is er een groenzone met speelplein.

We vinden deze degelijke woning terug in een rustige buurt aan de rand van Wevelgem. Er is een zeer goede verbinding naar het centrum en verschillende autosnelwegen!

Centrale verwarming op aardgas.
Mogelijkheid tot klein beschrijf!

Een zeer goed onderhouden en instapklare woning! Werkelijk een pareltje!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate