U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Prachtige villa op 903 m² in een rustige, residentiële buurt!

Een ruime tot in de puntjes verzorgde woning...

Via de mooie open inkomhal met gastentoilet komen we in de living. Door de stijlvolle, landelijke inrichting en de open haard is het er zeer gezellig. De vele ramen zorgen voor voldoende lichtinval en een mooi zicht op de omliggende tuin. De keuken met ontbijthoek is ruim, en beschikt aangrenzend over een veranda. Vanaf het eerste lentezonnetje is het er genieten in alle rust. De tuin is mooi aangelegd, onberispelijk en voorzien van een zuidterras. Een waar genot...
Op het gelijkvloers vinden we verder nog een slaapkamer, badkamer en een apart bureel. De garage is inpandig, beschikt over een elektrische sectionale poort en biedt plaats voor 2 wagens. Er is tevens een koele berging.
De verdieping beschikt over 2 volwaardige slaapkamers, een apart toilet en een grote zolder. Deze kan perfect ingericht worden als hobbykamer, extra slaapkamer,...

CV op mazout (ketel van 2009).
Ramen met dubbele beglazing (2008) en rolluiken.

Deze degelijke woning wordt verkocht door de 1e eigenaar en werd altijd perfect onderhouden. Kortom, een topper in zijn klasse!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate