U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Verzorgde woning met mooie tuin en 2 garages op 758 m².

Achter deze eenvoudige gevel vinden we een verrassende woonst...

We komen binnen en lopen meteen door naar de achteraan gelegen living. Deze is mooi ingericht en geniet door de grote koepels van veel lichtinval. Door de open keuken is het er extra gezellig, en heeft men een direct contact met de tuin. De keuken werd in 2013 volledig vernieuwd en is voorzien van alle toestellen.
Op het gelijkvloers is er tevens een badkamer met lavabo en inloopdouche. Het toilet is apart. Vooraan de woning vinden we de inpandige garage, welke recent gerenoveerd is (poort, vloeren, muren, aansluiting wasmachine,...).
De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers en een berging vanwaar we naar de zolder kunnen. Het dak is volledig geïsoleerd!
Er is eveneens een handige, droge kelder aanwezig.
De tuin beschikt over een groot terras. Door de zeer fraaie aanleg van deze grote en gezellige tuin valt men van de ene verrassing in de andere. Het is er zeer rustig en gans de dag genieten!
Achteraan vinden we nog een garage, tuinhok en bergplaats. Men heeft er een uitweg via een aangrenzende straat en er is oa nog ruimte voor een bijkomende garage. Zeer veel mogelijkheden dus (zeker voor de doe-het-zelver of zelfstandige)!

Overal PVC ramen met dubbele beglazing en rolluiken.
Verwarming op gas.

Een topper waar er bovendien mogelijkheid is voor klein beschrijf!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate