U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Prachtig dakappartement met gigantisch terras!

Een ware zeldzaamheid nabij het centrum van Wevelgem!

Via de lift of de trap komen we op de 3e verdieping, waar we enkel dit appartement terug vinden. In de inkomhal is er een apart gastentoilet.
We gaan verder in de living die zeer lichtrijk is door het grote schuifraam die toegang heeft tot het zeer grote terras. Dit terras beschikt over vele troeven: elektrische zonneluifels over de volledige breedte, ruime bergingen, een ideale west oriëntatie en veel privacy!
De keuken is open, maar toch voldoende afgescheiden en volledig uitgerust. De vele bergkasten en hoge afwerkingsgraad maken de keuken compleet... Aangrenzend is er een handige berging aanwezig.
Verder vinden we 2 slaapkamers en een ruime badkamer met een lavabomeubel, douche én bad. Er is nog een 2e apart toilet.
Bij dit appartement hoort tevens een garagebox!

In 2006 werd dit appartement grotendeels vernieuwd. Zo werd er een nieuwe tegelvloer gelegd over de ganse vloeroppervlakte, werd er een volledig nieuwe keuken geïnstalleerd, nieuwe ramen, dakramen, de elektrische installatie werd aangepast, nieuwe binnendeuren,...
Een werkelijk instapklaar appartement dus.
Lage gemeenschappelijke kosten!

In de onmiddellijke omgeving vinden we verschillende buurtwinkels (krantenwinkel, slagerij, bakker, apotheek,...). Ook het station, bussen en het centrum zijn op wandelafstand te bereiken.

Een uniek appartement dat u moet gezien hebben!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate