U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8510 Rollegem

Omschrijving

Prachtige, grote halfopen woning met mooie tuin!

Ruime, lichtrijke living, 4 slaapkamers en dubbele garage …

De voorgevel van deze woning met leuke voortuin verraadt reeds dat het hier om een uniek eigendom gaat. Alhoewel de verwachtingen hooggespannen zijn, overtreft de werkelijkheid alles. Reeds in de inkomhal geeft de mooie glazen deur zicht op de adembenemende living. Eenmaal binnen in de leefruimte worden we overweldigd door de ruimte en het licht. Niets kon laten vermoeden dat de living zo groot is. De mooie, witte hangkasten en de pellethaard zorgen voor extra gezelligheid terwijl we door de vele ramen een blik werpen op de piekfijn onderhouden tuin.
De stijlvolle maatkeuken met composieten blad is uitgerust met alle toestellen. Ontbijten kan zowel in de ontbijthoek als in de aanpalende veranda waar het puur genieten is.
Op de gelijkvloerse verdieping vinden we verder nog een badkamer terug met lavabo, bad en douchecabine. Er is eveneens een apart toilet en berging. Naast de veranda is er een wasplaats die ons ook toegang verleent tot een handige zolder erboven.
Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers. De ramen zijn ook hier voorzien van rolluiken. Op de 2e verdieping, onder het dak, is er nog een hele mooie slaapkamer met naastgelegen dressing.
Aan de achterzijde van de woning is er een dubbele garage met elektrische sectionaalpoort. Ook hier is er nog een zee aan ruimte voor het bergen van wagens, fietsen of het uitoefenen van een zelfstandig beroep.
Terwijl we op het mooie en grote terras zitten, kunnen we de woning, tuin en vijver overschouwen. ‘Men kwam, men zat en men zag dat het goed was’, is hier zeker van toepassing.
Langs de zijkant van de woning is er nog de mogelijkheid om een carport of extra garage te bouwen.

De woning is met kwaliteitsmaterialen gerenoveerd en met smaak ingericht. Het eigendom is tot in de puntjes verzorgd.

Ramen met dubbele beglazing. Centrale verwarming op stookolie. Alarminstallatie aanwezig. Blanco elektriciteitsattest. Droge kelder aanwezig. Steenput en regenput aanwezig. De woning wordt verkocht zonder zonnepanelen.

De woning is met kwaliteitsmaterialen gerenoveerd en met smaak ingericht. Het eigendom is tot in de puntjes verzorgd. Dit is de woning waar je meteen naartoe wilt!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate