U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Rekkem

Omschrijving

Perfect onderhouden, grote woning in centrum Rekkem!

Garage, 3 slaapkamers, 2 zolders en prachtige tuin …

We vinden deze woning terug in het centrum van Rekkem. De statige voorgevel straalt warmte uit. We gaan het eigendom binnen via de inkomhal waarlangs we ook naar de garage kunnen.
De living is groot en lichtrijk. De houten balken, houtkachel en prachtige authentieke deuren zorgen voor een warme en gezellige sfeer. We hebben er ook een mooi zicht op het leuke terras en de adembenemende tuin.
Aansluitend is er de keuken met uitbouw in glas. We hebben zo altijd het gevoel dat we ‘buiten’ eten.
Daarachter bevindt zich de badkamer met bad, lavabo en toilet.
Boven zijn er 3 ruime slaapkamers en een apart toilet. Er is een eerste (vlas)zolder op de 1e verdieping die zich bevindt boven de garage. Hier kan bijvoorbeeld nog een grote badkamer of een ruime slaapkamer worden gemaakt. Van hieruit hebben we ook toegang tot de grote, geïsoleerde zolder boven de woning. Ook deze kan nog ruimte bieden aan een master bedroom of een ontspanningsruimte.

De garage heeft een sectionale poort en biedt ook voldoende plaats om als wasruimte dienst te doen. Via de mooie staldeur komen we op het terras met overkapping. De zon speelt hier een leuk verleidingsspel met de houten overkapping. De waterpartij werkt rustgevend. De zuidgerichte tuin beschikt over mooie bomen en een zonneterras achteraan. Het is hier puur genieten!

Droge kelder aanwezig.
Mogelijkheid tot klein beschrijf!

Deze woning is een echte topper! Zeker het bezoeken waard!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate