U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Verzorgde woning met 2 grote slaapkamers en tuin!

Centraal gelegen rijwoning ….

Via de ruime inkomhal komen we de woning binnen. Deze inkom was vroeger de garage. Dit betekent dat er hier nu zeker voldoende plaats is om bijvoorbeeld fietsen te bergen. De leefruimte is heel gezellig en lichtrijk. Van hieruit heeft u ook een zicht op de leuke stadstuin. Aangrenzend vinden we de keuken terug. Hierachter is er een berging met voorziening voor wasmachine en droogkast. Er is eveneens een apart toilet.

Op de verdieping zijn er 2 grote slaapkamers en de badkamer. De badkamer bestaat uit een lavabo en een recente douche. Op de nachthal zijn er ingemaakte kasten en een valtrap naar de geïsoleerde zolder. Mits het steken van een vaste trap kan u op de zolder ook een mooie master bedroom maken.

De onderhoudsvriendelijke, zuidwest-georiënteerde tuin is voorzien van een terras en een handige tuinberging. Een zonneluifel zorgt er ook voor dat er voldoende schaduw op de koer is.

Centrale verwarming op aardgas.
De ramen beschikken over dubbele beglazing en rolluiken.
Droge kelder aanwezig.

Deze woning ligt vlakbij het bruisende centrum van Lauwe op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate