U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Prachtige, rustig gelegen woning met 3 slaapkamers en garage!

Kraaknette eigendom met schitterend zicht op 510 m2 …

Langs een rustige straat op de grens tussen Lauwe en Marke vinden we dit prachtexemplaar terug. De gevel oogt mooi maar de binnenkant overtreft deze nog. We komen de woning binnen in de inkomhal met gastentoilet en trap naar de bovenverdieping.
De leefruimte is groot en heel lichtrijk. Er is ook nog een pelletkachel die zorgt voor een extra gezellige toets. Deze leefruimte gaat naadloos over in de ruime, stijlvolle leefkeuken. Deze achterbouw is in 2006 nieuw aangebouwd. In de volledig ingerichte keuken treffen we ook nog een burohoek. Vanuit salon, eetruimte en keuken hebben we omwille van de grote glaspartijen een schitterend zicht op de prachtige tuin.
Vanuit de living kunnen we naar de mooie badkamer met dubbele lavabo, douche en ligbad. Deze is net helemaal gerenoveerd. Daarnaast is er nog een grote berging en wasruimte.
Naast de garage is er eveneens een ruime garage met elektrische poort.
De bovenverdieping is ook piekfijn. De ouderslaapkamer is ruim en krijgt door het grote raam een schitterend zicht op de achtergelegen weide met paarden cadeau. Er zijn nog 2 mooi ingerichte kinderkamers en een burohoek.
Ook de zuidgerichte tuin overtreft alle verwachtingen. Het grote terras laat u ontspannen in de lentezon terwijl u geniet van de paarden op de achtergrond.
Het tuinhuis biedt heel veel ruimte voor een handige Harry.
Vanop de straatzijde is er ook toegang tot de tuin.

Geïsoleerde bergzolder.
Blanco elektriciteitskeuringsverslag!
Eigen waterzuiveringssysteem met luchtpomp.
Steenput en 2 regenputten van 5.000 liter elk.

Dit is werkelijk een woning die totaal in orde is! Een echter topper!!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate