U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Mooie, karaktervolle woning in hartje Lauwe!

Kloeke eigendom met garage op 259 m2 …

Bij het binnenrijden van de straat straalt de pittoreske woning meteen karakter en gezelligheid uit. De gevel zorgt voor een WAW-factor. We parkeren er onze wagen op de nabijgelegen parking, in de inpandige garage of op de oprit. Vanuit de inkomhal met apart gastentoilet hebben we toegang tot de bovenverdieping of de leefruimte. In de lichtrijke living met vele raampartijen hebben we een heel mooi zicht op het terras en de tuin. Het parket en de houthaard zorgen er voor extra sfeer. De naastgelegen keuken baadt eveneens in het zonlicht. Het is er ruim zodat er plaats is om aan de keukentafel te zitten keuvelen terwijl het eten wordt bereid. Palend hieraan is er nog een handige bijkeuken met opnieuw een kookfornuis en afwasbak. Van hieruit is er ook toegang tot een handige berging. De achtergelegen garage biedt ons naast parkeermogelijkheid ook heel veel extra bergruimte.
Op de bovenverdieping zijn er 2 slaapkamers met veel ramen. De ene slaapkamer is heel groot en kan eventueel worden opgedeeld in 2 kamers. In de badkamer vinden we een douche, toilet en lavabo terug.
Er is eveneens een ruime zolder met spooktrap. Mits het steken van een vaste trap kan hier een prachtige master bedroom met dressing worden gemaakt.

Er is een heel leuke, zonrijke tuin. Zowel vanuit de living, keuken als bijkeuken hebben we hiertoe toegang.

CV op aardgas.

Idyllische, degelijke eigendom met veel potentieel op een boogscheut van winkels en scholen.
Zeker het bezoeken waard!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate