U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Prachtige, zeer ruime nieuwbouwwoning nabij het centrum van Lauwe!

Een uitzonderlijke woning waar met hart en ziel aan gewerkt is...

Bij het doorlopen van de woning merkt men het direct: dit is een project, afgewerkt met hoogwaardige materialen tot in de kleinste details!
We komen binnen langs de hal met apart gastentoilet en gaan verder in de leefruimte. Meteen vallen de grote glaspartijen op, die zorgen voor veel lichtinval. Zet de ramen open en verleng uw leefruimte tot buiten...
De open moderne keuken zorgt voor een direct contact met het gezin, waardoor het er erg aangenaam vertoeven is. Langs de schuiframen kunnen we naar de mooi aangelegde stadstuin met groot terras. Door de ideale west oriëntatie is het er genieten in alle rust en privacy!
De eerste verdieping beschikt over 4 slaapkamers, waarvan 1 gigantische master bedroom. Er is tevens een ruime badkamer met dubbel lavabomeubel, ligbad en douche. Het toilet is apart.
Via een vaste trap gaan we naar de dakverdieping. Hier vinden we een zee van ruimte om in te richten als extra kamers, bureau, hobbykamer, ... Enorme mogelijkheden dus!
Er is tevens een grote inpandige garage aanwezig met voldoende plaats voor wasmachine, droogkast,...

CV op gas met vloerverwarming.
Mogelijkheid tot plaatsen van een haard. Er zijn nog vele opties aanwezig, die u ter plaatse moet ontdekken!

Dit eigendom is zeer degelijk afgewerkt door rasechte 'stielmannen' en werkelijk instapklaar.

In de nabijheid vinden we het centrum van het bruisende Lauwe met verschillende horecazaken, een supermarkt, scholen,... Alles op wandelafstand!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate