U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Prachtige instapklare woning met 3 slaapkamers en zuid tuin!

Volledig gerenoveerde woning, gelegen in een rustige straat nabij het centrum...

Achter deze mooie gevel schuilt een verrassend ruime woning. We komen binnen via de hal in de living. Deze is vooraan ingericht als een zeer gezellige zitruimte met ingebouwde haard en ingemaakte kastenwand. Centraal is er een eetkamer/bureau/zithoek. Achteraan vinden we een schitterende veranda die zorgt voor een zee aan licht in de woning. De keuken is volledig ingericht en door de originele inrichting, deels apart, maar toch met het nodige contact met de leefruimtes.
De moderne badkamer is voorzien van een dubbele lavabo, toilet en inloopdouche.
De eerste verdieping beschikt over 2 ruime slaapkamers en een berging. Via een vaste trap gaan we naar de dakverdieping (geïsoleerd) waar de knappe masterbedroom is ondergebracht.
Er is tevens een gang van aan de voorgevel tot achteraan in de woning. Ideaal als berging en voor de fietsen. Ook de droge kelder is perfect bruikbaar als bergruimte.

Vanuit de veranda hebben we een zicht op de zeer fraaie zuidtuin met terras. Achteraan is er een lounge hoek ingericht bij het tuinhuis. Er is geen inkijk, rust en altijd zon!

De woning werd in 2000 zeer grondig gerenoveerd en recent zijn de ramen vooraan vernieuwd (2012), alsook de CV ketel (condensatie gasketel van 2015). Ook de elektriciteit is vernieuwd en conform gekeurd!

Deze woning straalt rust en gezelligheid uit en is werkelijk instapklaar!
Mogelijkheid tot klein beschrijf.

TOPPER!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate