U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Prachtige, zonrijke en ruime woning in hartje Lauwe!

Vier slaapkamers, grote tuin en garage maken het plaatje af ….

Centraal gelegen vinden we dit uiterst aangenaam eigendom terug. De mooie inkomhal met gastentoilet en vestiaire brengt ons via een dubbele deur in de living die baadt in het zonlicht. De vele ramen en de perfecte oriëntatie zorgen ervoor dat het hier de dag rond genieten is. Vanuit deze smaakvol ingerichte leefruimte hebben we mooi zicht op de enorme tuin. Aanpalend is er de stijlvol ingerichte en eveneens zonnige keuken met ernaast een grote was-/bergruimte met aparte douche. Hierlangs hebben we zowel toegang tot een zijdeur langs de straatzijde als tot de tuin achteraan.
Op de bovenverdieping vinden we een ruime badkamer met bad, lavabo en douche terug. Er zijn ook vier slaapkamers. Ingemaakte kasten zorgen hier voor extra bergruimte. Er is ook nog een berging van waaruit we ook toegang hebben tot de zolder.

Buiten is er een heel mooi terras in natuursteen en een gezellige waterpartij. Via trapjes komen we zo in de zuidoost-gerichte tuin. Hier is een zee aan ruimte. Achteraan is er een gemetste garage met berging. De toegang via een klein straatje is een enorme troef.

Centrale verwarming op aardgas.
2 regenputten en steenput.
Dubbele beglazing en rolluiken.
Kelderberging aanwezig.

Deze woning is een echte topper voor wie houdt van ruimte, gezelligheid, zonlicht, rust en groen!!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate