U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Zeer verzorgde woning met 3 slaapkamers en dubbele garage!

Een degelijke woonst met mogelijkheden op 447 m²...

We komen de woning binnen langs de karaktervolle hal met gastentoilet. Van hieruit kunnen we naar de keuken of de living. De leefruimte strekt zich uit van voor naar achter, wat zorgt voor veel licht, een zicht op de tuin en een open gevoel. Aansluitend vinden we de grote keuken. Deze is eenvoudig ingericht, maar biedt veel mogelijkheden. Aan de keuken grenst een aangename zitruimte, te gebruiken als bijkeuken, bureau,... en nog verder een handige berging/wasplaats. Ook een buitenberging is aanwezig.
De eerste verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers, een bureau/berging en een badkamer met lavabo, toilet en ligbad.
Er is tevens een bergzolder aanwezig.
Achteraan is er een leuk terras met mooie, verzorgde tuin. Van hieruit hebben we toegang tot het stuk grond ernaast, die voorzien is van een grote oprit met dubbele garage. Hier zijn nog mogelijkheden...!

Dit betreft een degelijke en uitermate goed onderhouden woning. Mits wat renovatiewerken is hier een zeer mooi eigendom van te maken!
Mogelijkheid tot klein beschrijf!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate