U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8930 Lauwe

Omschrijving

Prachtige villa met 4 slaapkamers en praktijkruimte te centrum Lauwe!

Een zeer verzorgde eigendom met garage, mooie tuin en enorme mogelijkheden ....

We betreden de woning via de imposante inkomhal. Meteen valt het op: dit is een zeer aangename woning die met kwaliteitsmaterialen is afgewerkt. De uiterst stijlvolle leefruimte op parket en met houtcassette straalt klasse en grandeur uit. Van hieruit hebben we ook een prachtig zicht op en toegang tot de grote tuin en terras. Aansluitend vinden we de volledig ingerichte keuken met uitgebouwde zitruimte. Zittend aan de keukentafel is het hier eindeloos genieten van de groene omgeving.
Op de verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers en een heel stijlvolle nachthal. De master bedroom beschikt over een ingebouwde kastenwand. De overige kamers, waarvan 2 op parket en met lavabo, zijn eveneens groot. De badkamer heeft een toilet, douche, dubbele lavabo en ligbad.
Langs de voorzijde van de woning is er eveneens een grote parktijkruimte/buro/hobbykamer met aparte ingang. Dit is ideaal voor een zelfstandige/vrij beroep. De grote oprit met carport biedt voldoende parkeermogelijkheid.
De tuin is prachtig aangelegd met een groot terras en overdekte berging. De aanplantingen zijn volgroeid, wat zorgt voor voldoende privacy en rust.
Deze woning is met veel smaak ingericht, zodat alles harmonieus in elkaar overvloeit, en afgewerkt met de beste materialen.

Dit mooie eigendom is gelegen nabij het gezellige centrum van Lauwe en op een boogscheut van de Leieboorden! Een pareltje!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate