U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8500 Kortrijk

Omschrijving

Zeer verzorgde halfopen bebouwing in een rustige buurt!

Een prachtige 3 slaapkamerwoning met mooie tuin...

Via de voortuin en oprit komen we aan de inkomhal met gastentoilet om verder te gaan naar de leefruimte. Dankzij de vele ramen is het er zeer licht en hebben we een mooi zicht op de tuin en de groene omgeving.
Aansluitend vinden we de keuken. Deze is volledig ingericht en er is een leuke ontbijthoek. Op de benedenverdieping vinden we nog een zeer handige berging met ingemaakte kasten. Eventueel kan deze ruimte dienst doen als kantoor of praktijkruimte (met aparte ingang). Mits een aanpassing kan er, zoals voorheen, een garage voorzien worden!
Op de verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers, een badkamer met lavabomeubel, toilet en ligbad. Er is tevens een berging/dressing aanwezig.

De tuin is mooi aangelegd, en via een poortje achteraan bereikbaar, zeer handig! Dankzij de 2 terrassen is het op elk moment van de dag genieten in de zon.
Achteraan is er een tuinhuisje.

Overal houten ramen met dubbele beglazing.
Er is een mogelijkheid om de aanwezige zonnepanelen mee aan te kopen!

We vinden deze degelijke woning terug in een rustige buurt aan de rand van Kortrijk. Er is een zeer goede verbinding naar het centrum van de stad en verschillende autosnelwegen!

Een zeer goed onderhouden en instapklare woning!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate