U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5575 Houdremont

Omschrijving

Chalet en stacaravan met vijvers.

Een uniek buitenverblijf in rust en kalmte...

Volledig omringd door groen en twee grote vijvers, ligt deze klasse-chalet in alle rust te wachten op een nieuwe eigenaar. De 2 natuurlijke vijvers omringen de chalet en zitten vol karpervissen. De chalet zelf werd gebouwd in 1984, maar heeft constant verschillende renovaties gekend, waaronder recentelijk vloeren en ondergrond werden vernieuwd. De chalet bestaat op het gelijkvloers uit een gezellige leefruimte met ingerichte keuken, badkamer met bad/douchecombinatie, lavabo en toilet, en een 2-persoonsslaapkamer. Op de eerste verdieping zijn 4 chambrettes gemaakt met telkens een dubbelbed. De chalet heeft een balkon aan de voorzijde en aan de achterzijde, die een prachtig uitzicht bieden op de vijvers. Rondom de chalet is een terrasbetegeling voorzien.

Naast de chalet is er ook een grote stacaravan op het domein aanwezig, met een bewoonbare oppervlakte van 27 m2. Deze caravan is slechts 10 jaar oud en biedt alle comfort zoals een living, keuken, apart toilet, douchekamer, een 2persoonskamer en een 1persoonskamer. De zetels in de leefruimte komen eveneens omgevormd worden tot extra slaapplaatsen.

Beide woongelegenheden beschikken over elektriciteit en stromend water uit een eigen boorput. De verwarming in de chalet gebeurt via een houtkachel, die eveneens het sanitair warm water voorziet.

Het domein is gelegen in Houdremont, in de Belgische Ardennen en is niet zichtbaar vanop het straatbeeld, door zijn ligging ver van de straat en langs de rand van een bos. Privacy en rust gegarandeerd dus! De omgeving biedt prachtige wandel- en fietsroutes en visliefhebbers vinden op het domein zeker hun gading! TOPPER!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate