U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8530 Harelbeke

Omschrijving

Prachtig nieuwbouwappartement met 2 slaapkamer en groot terras!

In het project "Molenkant" vinden we dit mooi afgewerkte appartement....

We komen de verzorgde residentie "Volmolen" binnen gaan met de lift naar de 1e verdieping. Via de aparte hal met apart gastentoilet komen we in de living. Deze beschikt over een open keuken en is volledig ingericht. Via het grote schuifraam kunnen we naar het terras. Dankzij de ideale zuid-west oriëntatie en het mooie zicht op de groene omgeving is het er heerlijk vertoeven.
Verder beschikt het appartement nog over 2 slaapkamers en een badkamer met dubbel lavabomeubel en een bad/douchecombinatie. Er is tevens aan handige berging aanwezig.

Het betreft een BEN (Bijna Energie Neutraal) project, waardoor het energieverbruik minimaal is. Er is een mogelijkheid om een kelderberging bij aan te kopen, alsook een autostaanplaats, vlakbij de deur!
De aansluiting van de nutsvoorzieningen is inbegrepen in de prijs (twv 4.000 euro).

Het appartement is gelegen in een uniek woonproject langs de Leie. De Leieboorden is men volop aan het heraanleggen met aansluitend een groene omgeving, en dit op een steenworp van het centrum van de stad.

Het appartement is volledig opgeleverd en dus klaar voor haar eerste bewoner!
Genieten in alle rust, maar vlakbij alles.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate