U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8511 Aalbeke

Omschrijving

Landelijk gelegen woning met 3 slaapkamers op 720 m2

Charme komt tot zijn recht tot in het kleinste detail...

Al bij het aankomen op de oprit, lacht deze woning ons hartelijk toe. Via de inkomhal met ingemaakte kasten betreden we de lichtrijke leefruimte, die opgedeeld is in een zithoek, eetplaats en een erker die een bureelfunctie werd toegeëigend. Deze ruimte sluit aan op de ingerichte keuken met ontbijttafel en speelhoek. Vanuit de keuken zijn de eerste garage, de kelder, de badkamer en het zonneterras onmiddellijk bereikbaar. De badkamer is uiterst goed onderhouden en voorzien van een douche, lavabomeubel en toilet.
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een apart toilet ondergebracht. Er is 2 aparte zolderruimtes voorzien, waarvan 1 bereikbaar is via de nachthal en 1 via de garage toegankelijk is.
Het dak is volledig geïsoleerd, de elektriciteit is blanco gekeurd en dus conform!
De woning wordt verwarmd met een recente ecologische pelletkachel, die de volledige woning moeiteloos en in korte tijd opwarmt.
Alle ramen zijn eveneens vervangen tot dubbele beglazing.
De tuin omringt de woning waardoor het er heel de dag genieten is van de zon. Via een lange oprijlaan is de tweede garage met tuinberging bereikbaar.

Deze charmante, landelijke woning ligt in het landelijk gedeelte van Aalbeke, maar eveneens nabij openbaar vervoer, scholen en invalswegen.... kortom een topper in zijn klasse!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate