U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8930 Rekkem

Omschrijving

Villa met 3 slaapkamers, garage en grote tuin te Rekkem!

Op een boogscheut van de oprit van de E17 maar toch rustig gelegen ...

Deze villa ligt op een 25-tal meter van de straatkant en heeft een omheining vooraan. Dit zorgt voor de nodige rust. Een lange oprijlaan brengt ons naar de inpandige garage of de carport achteraan. Ook vlak voor de woning is er nog plaats voor 2 wagens.

Bij het binnenkomen vinden we in de inkomhal een apart toilet met plaats voor een vestiairekast. We treffen er ook de ingang tot de lichtrijke living. Van hieruit kunnen we naar de keuken met bijkeuken. In de keuken hebben we een fantastisch zicht over de achtergelegen velden. Naast de keuken vinden we ook de garage met elektrische sectionaalpoort. Hier staan ook de CV-ketel en een waterontharder.

Vanuit de nachthal kunnen we naar de nostaligsche badkamer met ligbad en lavabo. Er zijn 3 slaapkamers. Twee ervan bevinden zich langs de voorkant. De derde slaapkamer is achteraan gelegen en biedt eveneens een mooi uitzicht over de weides.

De villa heeft rondom een grote tuin die zeker ruimte biedt om lange zomeravonden door te brengen terwijl de konijntjes uit de hand komen eten.

Alle ramen zijn vernieuwd (PVC, dubbel glas en rolluiken).
Vernieuwde elektriciteit.
CV op stookolie.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate