U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8930 Lauwe

Omschrijving

Gezellig appartement met 2 slaapkamers, bureau en groot terras.

Lichtrijk appartement in rustig gebouw...

Dit appartement ligt op de eerste (en tweede) verdieping van een gebouw met slechts 2 wooneenheden en een onderliggend magazijn. De inkomhal wordt enkel door dit appartement gebruikt, waardoor deze ook als persoonlijke inkomhal wordt gebruikt. Via trap komen we op de eerste verdieping in een tweede centrale hal.
De voorzijde van het gebouw herbergt de lichtrijke living met halfopen keuken, waar ruim plaats is voor een ontbijttafel. Verder is de keuken ingericht met een dampkap, elektrisch fornuis, dubbele spoeltafel, oven en ingebouwde ijskast met diepvriesvak.
De achterzijde van het gebouw is verder ingevuld met twee slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met aansluiting voor wasmachine en droogkast, douche, en een lavabomeubel met veel bergruimte.
In de inkomhal is er nog een vaste trap naar een bureelruimte met een grote bergzolder.

De nutsvoorzieningen zijn allemaal individueel, waardoor er geen vaste kosten verbonden zijn aan dit appartement!

Het appartement ligt op wandelafstand van het bruisende centrum van Lauwe, nabij de verbindingsweg naar Kortrijk (via Marke).




Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate