U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8930 Lauwe

Omschrijving

Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers te Lauwe!

Dit nieuwbouwappartement op een rustige ligging is een topper in afwerking....

Via de centrale inkomhal kunnen we per trap of lift naar de eerste verdieping, waar het appartement is gelegen.

De ruime inkomhal leidt ons naar de lichtrijke leefruimte met aansluitend een open keuken, die uitgerust is met hoogwaardige technische toestellen en extra bergkastruimte. Naast de keuken is een grote berging met connecties voor wasmachine en droogkast.
De leefruimte grenst aan een groot terras met terrasberging, die zijdelings Leie-zicht en perfecte ZW-oriëntatie als troeven hanteert.
Aan de achterzijde van het appartement zijn 1 grote en 1 kleinere slaapkamer, een volledig betegelde badkamer met inloopdouche en dubbel lavabo-meubel, en een apart toilet aanwezig.

Bij dit appartement horen een ruime autostaanplaats en een privékelder, maar er kan tevens ook gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke fietsenkelder en afvalberging. Het volledig appartement werd reeds geschilderd in een crèmekleurige primer.

Vaste kost: 50 €/maand (provisie voor gemeenschappelijke elektriciteit, lift, onderhoud, syndicus, ...)
EPB-peil: 51 kWh/m2 !!

Dit energiezuinig appartement ligt vlakbij het levende centrum van Lauwe enerzijds en de open vlaktes langs de Leie anderzijds. Zeer vlot bereikbaar vanuit Kortrijk en Rijsel en voor fietsers en wandelaars een perfecte uitvalsbasis!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate