U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8550 Zwevegem

Omschrijving

Recente eengezinswoning op topligging!

Deze halfopen woning met 3 slaapkamers is werkelijk instapklaar!

We betreden de woonst via de inkomhal met apart toilet om zo verder te gaan naar de living. Meteen valt de lichtinval op, en dit door oa het zijraam. Achteraan vinden we de ingerichte keuken met een recente bijbouw waar het bureau en de ontbijttafel staan. Aansluitend is er een berging met plaats voor wasmachine, diepvries,.... Ook de garage en kelder is van hieruit bereikbaar.
De eerste verdieping beschikt over 3 degelijke slaapkamers en een ruime badkamer. Deze is voorzien van een lavabomeubel, bad, douche en toilet.
De tuin is mooi aangelegd met oa een zeer groot ZW terras en achteraan een handig tuinhuis. Vooraan is er een grote oprit.
Deze woning is afgewerkt met ingemaakte kasten in de ontbijthoek, berging en slaapkamers. De bedden van de kinderkamers zijn eveneens deel van het maatwerk.

Overal PVC ramen met dubbele beglazing.
CV op gas.
Zonnepanelen met groenestroomcertificaten.
Inbraak- en brandalarm aanwezig.

Het eigendom is gelegen in een gegeerde buurt met op wandelafstand winkels, openbaar vervoer, het bruisende centrum, scholen,... Ideaal voor een gezin!

Deze woning is uw bezoek meer dan waard! Klein beschrijf mogelijk!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate