U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Rustig gelegen, karaktervolle woning met zonnepanelen!

Tuin, staanplaats en uitweg als extra troeven ….

De voormalige herberg “Den Hoogen” uit de 19e werd na de Eerste Wereldoorlog heropgebouwd. In de jaren ’50 verloor de herberg zijn functie en wordt sedertdien als woning gebruikt. Rond 2000 werd deze woning gerenoveerd. De voorgevel behield de uitstraling van indertijd.
Bij binnenkomst in de leefruimte merken we meteen de nog originele wit/zwart-vloer op. Aansluitend is er de TV-hoek die toegang geeft tot de tuin. Door de vele ramen in de living en het TV-hoek is er hier altijd een overvloed aan licht.
Via de originele houten deur stappen we vervolgens binnen in de keuken aan de linkerzijde van de woning. Tijdens de renovatie is ervoor gekozen om het zwart/wit-patroon door te trekken in de keukenelementen. Ook hier koken we in een zee van daglicht. Naast de keuken is er een handige berging waar plaats is voor een wasmachine, droogkast, …. De omvormer van de zonnepanelen bevindt zich hier ook. Ook vanuit deze berging kunnen we naar de tuin.
Via een hal komen we verder terecht bij een apart toilet en een badkamer met douche, lavabo en bad. Vanuit deze hal is er eveneens toegang tot de kelder of een mezzanine waar er bijvoorbeeld plaats is om een buro te plaatsen. Vanuit deze mezzanine vertrekt de trap naar de bovenverdieping.
Boven bevinden zich 2 ruime slaapkamers die open zijn tot in het gebinte. Op de overloop is er nog ruimte voor een leeshoekje. Er is hier ook een apart toilet.
De westgerichte stadstuin kan heel leuk worden ingericht. Vanuit de tuin kunnen we via een poortje naar de voorzijde. Langs de andere zijde van de tuin brengt een poortje ons naar een autostaanplaats.
De woning beschikt over zonnepanelen met groenestroomcertificaten (tot 2032). Deze bevinden zich langs de achterzijde. Het EPC houdt geen rekening met de zonnepanelen. De woning beschikt over dubbele beglazing (behalve aan de mezzanine en de kelder).
Aangename, lichtrijke woning met tal van troeven die mits een likje verf en een beetje liefde kan worden omgetoverd tot uw mooie thuis!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate