U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Kraaknette woning met 2 garages, uitweg en mooie tuin!

Gelegen op een rustige locatie in Wevelgem ….

Op een boogscheut van de Leie vinden we deze instapklare woning terug. Rond 2000 werd deze woning quasi volledig gerenoveerd. Via de inkomhal komen we enerzijds in de leefruimte met originele vloer en anderzijds in een gelijkvloers(e) slaapkamer/buro. Vanuit de woonkamer hebben we een leuk zicht op de fraaie tuin. We zien zelfs de weilanden langs de Leie. Aanpalend is de ingerichte keuken. Deze werd een 3-tal jaar geleden vernieuwd. Op de gelijkvloerse verdieping is er verder nog een badkamer met toilet, lavabo en douche. Vanuit deze badkamer kunnen we ook meteen naar de (slaap)kamer langs de voorzijde.
Via een berging komen we in de garage waar er een vaste trap is die ons naar de bovenverdieping brengt. Hier is een studio met aparte keuken en badkamer. Ook hier is in de badkamer een lavabo, toilet en douche terug te vinden. Wanneer we door de velux-ramen in de leefruimte kijken hebben we ook hier een mooi zicht op de Leie en de naastliggende velden.
Achter de woning is er een heel mooie en ruime wasberging.
In de zuidgerichte tuin is het zalig vertoeven op de verschillende terrassen of op het grasperk. De tuin is heel mooi aangelegd. Het zalig zicht krijgt u er gratis bovenop!
De grote troef van deze woning is de ruime garage langs de achterzijde. Hier zijn ook nog 2 staanplaatsen. Parkeerproblemen zijn er hier dus nooit!
Bijzonderheden: HR-beglazing. Kelder aanwezig. Regenput én een steenput. Conforme elektriciteitskeuring. Zonnepanelen (2011) met groenestroomcertificaten. Beneden wordt er met aardgas verwarmd. Boven wordt er elektrisch verwarmd. De woning is asbestveilig.

Dit is een droom van een instapklare woning met zalige tuin!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate