U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Verzorgde, te renoveren woning met leuke tuin te Wevelgem!

Een eigendom met veel mogelijkheden ….

Deze kraaknette woning op 274 m² is gelegen in een rustige straat.
We betreden het eigendom via de inkomhal met toegang tot de leefruimte. De trap naar de bovenverdieping bevindt zich hier ook. We stappen de ruime leefruimte binnen die bestaat uit een eetkamer en een salon. Het is hier lichtrijk en aangenaam. In het salon scharen we ons rond de rustieke schouw met gezellige gashaard. Palend aan de eetkamer is er de keuken met naastliggend een wasplaats, badkamer en toilet.
De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers. De kamer langs de voorzijde is enorm groot en van daaruit vertrekt ook een vaste trap naar de niet-geïsoleerde zolder.
Terug beneden stappen we via de keuken naar buiten. Daar kunnen we genieten op het zuidgerichte terras en de perfect onderhouden tuin. De ideale oriëntatie om te genieten van de zonnestralen. Achteraan de woning zijn ook nog bergingen.

Er is ook een ruime kelder aanwezig. Deels dubbele beglazing.

Dit is een perfect onderhouden woning met veel mogelijkheden op een boogscheut van winkels, scholen en openbaar vervoer! Dit eigendom is zeker het bezoeken waard!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate