U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Prachtige karaktervolle woning met 3 slaapkamers, tuin en garage!

Een uitzonderlijk eigendom in perfecte staat....

We komen binnen in de schitterende open inkomhal. Meteen is het duidelijk dat dit een woning betreft met vele authentieke elementen en karakter. Vanuit de hal gaan we via een dubbele glazen deur naar de leefruimte. Deze is ingedeeld als een zithoek en eetkamer met achteraan een uiterst aangename ronde erker. De houtcassette maakt het extra gezellig! Aansluitend hebben we de keuken. Op het gelijkvloers vinden we verder nog een bureel (vooraan), apart toilet en een inpandige garage.
De magnifieke traphal verbindt de 3 slaapkamers (waarvan 1 grote master bedroom) en de badkamer. Via een vaste trap kunnen we naar de enorme geïsoleerde zolder. Hier kan men perfect nog extra kamers bijmaken om de bewoonbare ruimte nog te vergroten.
Verder is er nog een droge kelder aanwezig.
De mooi aangelegde tuin beschikt over een aangenaam terras en een tuinberging. Hier is het genieten in alle privacy met een ideale zuidoriëntatie!

Door de vele investeringen de voorbije jaren en het uitzonderlijke onderhoud is deze woning instapklaar. Maar mits enkele investeringen kan men deze woning omtoveren tot een chique gezinswoning met alle mogelijke comfort!
Enkele belangrijke renovaties zijn reeds uitgevoerd: CV op gas (condensatieketel van 2021), overal PVC ramen met hoogrendementsglas en rolluiken, vernieuwde elektriciteit, dakisolatie,....

Een uitzonderlijke kans nabij het centrum van Wevelgem!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate