U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Prachtige, kraaknette woning met 3 tot 4 slaapkamers en grote garage!

Twee badkamers en een mooie tuin maken het plaatje af ….

Op een boogscheut van winkels, scholen en openbaar vervoer vinden we deze mooie woning terug. Bij het binnenkomen worden we overweldigd door de grote, uiterst lichtrijke leefruimte met open keuken. De keuken is groot en bevindt zich langs de voorzijde. Vervolgens is er het eetkamergedeelte en het salon. Er is een raam over de volledige breedte achteraan zodat u een fantastisch zicht heeft op de tuin. Ook de lichtstraat zorgt ervoor dat u constant geniet van een maximum aan daglicht.
Op de gelijkvloerse verdieping vinden we verder nog een apart gastentoilet, een berging en de toegang tot de praktische kelder. In 1999 werd de gelijkvloerse verdieping volledig gerenoveerd en werd er ook een achterbouw aangezet.
Op de eerste verdieping is er een 1e badkamer, een slaapkamer en een zitruimte/buro. De badkamer is heel ruim en beschikt over een lavabo, bad, douche en toilet. De 1e kamer langs de voorzijde is uiterst smaakvol ingericht. De zitruimte/buro kan mits het plaatsen van een wand mogelijks ook als afgesloten slaapkamer worden gebruikt. Vanuit deze ruimte vertrekt ook de trap naar de 2e verdieping. Ook daar overvalt ons een waw-gevoel. De bovenste verdieping werd in 2013 ook volledig gerenoveerd. We vinden er 2 mooie kamers, een apart toilet en een 2e badkamer terug. De badkamer heeft een douche en lavabo en werd met de mooiste materialen ingericht.
Er is ook nog een handige bergzolder aanwezig.

Genieten van de zon doen we in de perfect onderhouden tuin met groot terras. Achteraan de tuin is er een grote garage (°2001) die uitkomt in de zijstraat. Er kan ook worden geparkeerd op de oprit voor de garage.

Dit is een echt pareltje waar u meteen kan intrekken op een centrale locatie in Wevelgem! Meer dan het bezoeken waard!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate