U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Centraal maar rustig gelegen woning met veel potentieel!

Dubbele garage als extra troef .…

We vinden deze woning terug op een centrale locatie in het leuke Wevelgem. Direct valt op dat dit eigendom veel mogelijkheden biedt.

Vanuit de inkom kunnen we naar de bovenverdieping, de living of de keuken.
De leefruimte is lichtrijk en kijkt achteraan uit op de veranda. Aanpalend vinden we de keuken. Van hieruit hebben we toegang tot de kelder. Achter de keuken en living is er een ruime veranda met daarachter een dubbele garage met aansluitend een werkplaatsje. Boven de garage is er een grote zolder. Op de benedenverdieping vinden we ook een apart toilet terug.

Boven zijn er 2 slaapkamers en een ruime nachthal waar plaats is voor bijvoorbeeld een buro of leeshoek. Er is ook een niet -geïsoleerde bergzolder.

Via de oprit langs de zijkant kunnen we naar de dubbele garage, die ook bereikbaar is vanuit de veranda. Achter de garages is er een kleine tuin.

Verwarming op aardgas. Regenput en kelder aanwezig.

Dit is een woning met veel potentieel die mits enige opfrissing een toffe thuis wordt. We vinden de woning terug op een boogscheut van scholen, winkels, invalswegen en het sportstadium met nieuw zwembad!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate