U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Instapklare, prachtige halfopen woning in rustige buurt!

Zeer leuke, ruime woning met 3 slaapkamers en mooie tuin ...

In een rustige, enorm geliefde residentiële buurt vinden we deze verzorgde woning terug in een doodlopende straat. In 2007 werd dit eigendom ook uitgebreid met een grote uitbouw. We parkeren de wagen op de oprit of in de carport. We komen de hal binnen met apart gastentoilet. De living is zeer lichtrijk en voorzien van een houtcassette. Het is er enorm aangenaam vertoeven. We hebben er een fantastisch zicht op de mooie tuin. De vele inbouwkasten zorgen voor een zee aan opbergruimte. Vanuit de leefruimte kunnen we naar een handig buro vooraan. Aan de tuinzijde vinden we aansluitend de gezellige leefkeuken. Er is hier plaats voor een eethoek met daarnaast de grote, totaal ingerichte keuken. Aanpalend is er een berging met daarnaast een polyvalente ruimte die momenteel wordt gebruik als sportruimte.
De eerste verdieping beschikt over 3 volwaardige slaapkamers. In 2016 werd de bovenverdieping vernieuwd. Op de nachthal is er mooie lambrisering en een uitnodigende bibliotheekkast. Iedere slaapkamer werd voorzien van mooie, vaste kasten/buro. De badkamer heeft een dubbele lavabo, bad en douche. Op de nachthal is er ook een apart toilet en dressing. Via een valtrap kunnen we naar de geïsoleerde bergzolder.
De zuidgeoriënteerde tuin is zeer mooi aangelegd en voorzien van een tuinhuis, extra bergruimte en een prachtig terras. Langs de zijkant is er nog een terras waar het eveneens heerlijk verpozen is. Hier is het genieten in alle rust en privacy. Aan de achterzijde is een klein weggetje zodat u een handige toegang heeft met fietsen of om te klussen in de tuin.
Dubbele beglazing. Regenput aanwezig.
Deze instapklare woning vinden we dichtbij belangrijke invalswegen. Deze parel is zeker het bezoeken waard!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate