U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Zeer degelijke woning op 591 m² met 3 slaapkamers en garage!

Deze ruime te renoveren woning biedt heel wat mogelijkheden....

Via de grote oprit komen we aan de voordeur. De mooie inkomhal beschikt over een gastentoilet en een aparte bureauruimte. De living is achteraan gelegen met zicht op de tuin, heeft een leuke L-vorm en baadt door de vele ramen in het licht. Het mooie parket en de houthaard zorgen voor een gezellig geheel. De keuken is apart en zeer ruim.
De nachthal op de verdieping verbindt de 3 ruime slaapkamers en de badkamer. Deze is voorzien van een lavabomeubel, ligbad en toilet.
Via een valluik kunnen we naar de ruime zolder. Er is tevens een kelder aanwezig.
De tuin beschikt over een groot terras, heeft een ideale zuid-oriëntatie en is voldoende afgeschermd om in alle privacy te kunnen genieten. Ook een ruime garage is aanwezig.
Een grote troef is de uitweg langs achter. Langs hier kunnen we naar de achtergelegen wijk. Ideaal om de kinderen te laten spelen in de garagestraat of het speelparkje!

De verwarming is elektrisch. Er zijn houten ramen met dubbele beglazing en rolluiken op het gelijkvloers.

Deze zeer kloeke woning verdient een renovatie. Dit is de ideale gezinswoning voor wie ruim en rustig wil wonen op wandelafstand van het centrum!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate