U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Instapklare halfopen woning in rustige buurt!

In één van de mooiste straten van Wevelgem vinden we deze 3-slaapkamerwoning met tuin....

Temidden in de groene Tuinstraat komen we aan deze mooie woning met ruime oprit. We komen de hal binnen met mooie retrotegel en open trap. De zeer gezellige living is ingedeeld als een zithoek met haard en een eetkamer. Deze werd recent vergroot met een mooie uitbreiding. Aansluitend is er de volledig vernieuwde keuken, voorzien van alle toestellen.
Op het gelijkvloers vinden we verder nog een apart toilet, ruime bering en een prachtige vernieuwde moderne badkamer met lavabo, ligbad en inloopdouche.
Op de verdieping vinden we 3 volwaardige slaapkamers en de voormalige badkamer die nog kan omgevormd worden tot dressing, 2e badkamer,...
Via een valtrap kunnen we naar de geïsoleerde bergzolder.
Er is een een mooie tuin aanwezig met een ideale ZW-oriëntatie. Hier is het genieten in alle rust en privacy!

De voorbije jaren werd er grondig geïnvesteerd in de woning. Zo werd ook de elektriciteit vernieuwd (conform keuringsattest), CV ketel (condensatieketel),.... Overal zijn er PVC ramen met dubbele beglazing.

We vinden dit eigendom terug in een zeer rustige, residentiële buurt met een goede verbinding naar Wevelgem, Menen en de A19!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate