U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Kraaknette woning met dubbele garage, oprit en koer op 267 m2!

Heel veel potentieel in het centrum van Wevelgem ….

Bij aankomst parkeren we de wagen op de grote oprit of in de dubbele garage. We stappen vervolgens de woning binnen via de inkomhal langs de straatzijde. Binnengekomen vinden we een lichtrijke leefruimte met daarnaast een eetkamer met eveneens heel veel lichtinval. Er zijn hier ook vaste kasten aanwezig. Vervolgens gaan we naar de keuken met eiland, oven en gasfornuis. In de naastgelegen badkamer is er een lavabo, toilet en bad met douche.
In het halletje hebben we toegang tot de handige kelder of de voutekamer. Deze kamer kan als slaapkamer, buro of hobbyruimte worden gebruikt. Op de bovenverdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan één kamer enorm groot is.
Op de gelijkvloerse verdieping is er naast de keuken een praktische berging. Hier kunnen we gemakkelijk een wasmachine en droogkast kwijt. Vervolgens is er nog een 2e berging die ons toegang geeft tot de gezellige koer of de grote garage.
De dubbele garage beschikt over een elektrische sectionaalpoort. Er is hier een zee aan ruimte. Boven de garage is er een bergzolder.
De grote oprit behoort tot de woning en de garage. Hier kan u makkelijk extra wagens stallen. Er moet enkel een toegang te voet of per fiets worden gelaten tot de buurwoning die zich achteraan bevindt.

Verwarming op aardgas. Steenput aanwezig. Dubbele beglazing met rolluiken.

Dit eigendom is gelegen in het centrum van het centrum van Wevelgem, vlakbij openbaar vervoer, winkels en belangrijke invalswegen. Het kan dienen als (investerings)woning met garage of als atelier met oprit en kantoor voor een zelfstandige, ….

Er is hier heel veel potentieel!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate