U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Vier slaapkamers en dubbele garage maken het plaatje af ….

Op het einde van een doodlopende straat In een residentiële buurt vinden we deze mooie villa terug. De eigendom is volledig omheind. Er is een ruime oprit en een carport zodat er plaats is om meerdere wagens te parkeren. In de voortuin vinden we nog een siervijver terug. In de inkomhal is er een gastentoilet. Bij het binnenkomen van de grote leefruimte is vele lichtinval opvallend. De grote raampartijen geven ook een schitterend zicht op de tuin rondom. De cassette zorgt hier ook voor extra gezelligheid. De naastgelegen, vernieuwde keuken is volledig ingericht. Aan het eiland is het zalig genieten terwijl u een oogt werpt op de chef-kok van dienst. Naast de keuken is er een handige berging. Van hieruit hebben we ook toegang tot de dubbele garage.
Op de bovenverdieping zijn 4 kamers waarvan één momenteel als buro wordt gebruikt. Naast een apart toilet is er ook de vernieuwde badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche.
In de zuidwest- georiënteerde tuin is het heerlijk vertoeven in alle rust.

Geïsoleerde bergzolder. Zonnepanelen met groenestroomcertificaten. Kelder. Centrale verwarming op stookolie. Alarminstallatie aanwezig.

Dit is een schitterende woning die zeker het bezoeken waard is!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate