Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Zeer ruime te renoveren burgerwoning met 5 slaapkamers, grote garage en tuin!

In het centrum van Wevelgem vinden we dit eigendom met veel mogelijkheden....

Het betreft een zeer ruime woning met verschillen originele elementen. Mits een grondige renovatie is hier terug een burgerwoning met de charme van weleer te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos door de vele vertrekken en de overdekte koer. Deze is bereikbaar via de sectionale poort. Dit geeft aansluiting tot een atelier en achteraan vinden we nog een grote ingesloten tuin. Deze heeft een ideale zuid oriëntatie!
Men kan deze woning verbouwen tot een grote gezinswoning, woning met praktijkruimte of een atelier voor een kleine zelfstandige,... Ook als project is dit zeer geschikt, door de zeer centrale ligging en de ideale grondoppervlakte.

We vinden dit eigendom terug pal in het centrum van Wevelgem met in de buurt verschillende winkels, de markt, het park,... Ook de aansluiting met de Kortrijkse ring is vlakbij!

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate