U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Heel ruime, uiterst verzorgde woning met ateliertje in centrum Wevelgem!

Gelegen op 560 m2, 4 slaapkamers, grote zolder, mooie tuin en atelier van 130 m2, ….

In één van de meest statige straten van Wevelgem ligt dit mooie huis uit het begin van de 20e eeuw. Het gaat hier om een heel ruim en kraaknet onderhouden eigendom. Via de sfeervolle inkomhal kunnen we ofwel naar de leefruimte ofwel naar de bovenverdieping toe.
De leefruimte en het salon, met houtkachel, zijn groot, lichtrijk en enorm gezellig ingericht. De aanblik van de tuin met het prachtig gerestaureerd stationsgebouw erachter zorgen dat het hier zalig genieten is.
De aanpalende keuken beslaat maar liefst 43 m2. Dit is hier een zalige leefkeuken met een zee aan ruimte. Tijdens het koken heeft u ook hier een schitterend zicht op de tuin. Op de benedenverdieping is er eveneens nog een grote berging en toilet.
Op de eerste verdieping met extra hoge plafonds vinden we 4 grote slaapkamers terug. Deze kamers beschikken ook allemaal over rolluiken en centrale verwarming. De mooie badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet werd het afgelopen jaar gerenoveerd.
Een vaste trap brengt ons naar een immens grote zolder met een nokhoogte van 7 meter en grote ramen. Hier moet u echt even met de ogen knipperen. Deze zolder is beslaan maar nog niet geïsoleerd. De zoldervloer is wel geïsoleerd. Ook hier kunnen nog meerdere kamers worden in ondergebracht. Ook een ontspannings- of hobbyruimte zou hier perfect op haar plaats zijn!
Achteraan de tuin treffen we de zoveelste troef van deze woning aan. Een atelier/garage van maar liefst 130 m2. De ideale plaats om te klussen of een zelfstandige activiteit in onder te brengen. Via de elektrische sectionaalpoort komen we in de garagestraat achteraan met tal van gratis parkeerplaatsen. Het is heerlijk vertoeven in de mooie, onderhoudsvriendelijke tuin met leuk zonneterras. U krijgt er ook een fantastisch zicht cadeau op het onvoorstelbaar mooi gerestaureerd ‘oud stationsgebouw’. Dit wordt nu door de gemeente Wevelgem gebruikt voor het voltrekken van de burgerlijke huwelijken.

Centrale verwarming op stookolie.
Dubbele beglazing met rolluiken.
Blanco elektriciteitskeuringsverslag!
Droge kelder aanwezig.

Dit is een heel mooi, perfect instapklaar eigendom met een atelier op werkelijk een boogscheut van winkels en scholen! De vele troeven maken een bezoek zeker de moeite waard!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate