U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Ruime rijwoning met 4 slaapkamers, garage en grote tuin op 560 m2!

Zeer goede ligging in het centrum van Wevelgem!

Op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer vinden we deze grote woning terug. De benedenverdieping van de woning werd gerenoveerd en er werd zelfs een grote leefkeuken aangebouwd.
Via de hal met toegang tot de bovenverdieping komen we in de gezellige living. Er is hier, naast de centrale verwarming, ook een gaskachel aanwezig die zorgt voor een extra gezellige toets. Als we de mooie schuifdeur openen, knipperen we even de ogen bij het zien van de prachtige, grote leefkeuken. Deze keuken werd nieuw aangebouwd, biedt een zee van ruimte en werd gemeubileerd door Dekeyzer Keukens. Als u tijdens het ontbijten het grote schuifraam openzet heeft u het gevoel buiten te zitten. Het zicht op de zonnige tuin krijgt u cadeau.
Aan de keuken paalt een kamer/hobbyruimte met lavabo. De glasdallen zorgen hier voor voldoende licht. Op de benedenverdieping is er eveneens nog een apart toilet en een badkamer die is uitgerust met bad en dubbele lavabo.
Vanuit de keuken is er ook toegang tot de garage. Deze doet ook dienst als bijkeuken en biedt plaats aan een wasmachine en droogkast.
Op de eerste verdieping vinden we 4 ruime kamers terug. Op de nachthal vinden we ook een apart toilet terug.
De niet-geïsoleerde zolder is heel ruim. Mits het steken van een vaste trap zouden hier gerust nog enkele kamers kunnen worden gemaakt. Er is verder nog een droge kelder.

Ramen met dubbele beglazing en rolluiken.
Vernieuwde, blanco gekeurde elektriciteit.
Centrale verwarming op aardgas.

Een mooie woning met tal van troeven en mogelijkheden!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate