U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Verrassend ruime (handels)woonst met garage, tuin en uitweg achteraan!

Door de mooie gevelbreedte en ruime bouwvoorschriften zijn hier tal van mogelijkheden....

In dit te renoveren eigendom vond men vroeger een woning met groentenwinkel. Bij het binnenkomen vond men er vooraan de winkel met achter de dubbele deur de leefruimte. Verder aangebouwd vinden we de eetplaats, keukentje, wasplaats, badkamer,...
De eerste verdieping beschikt over 3 tot 5 slaapkamers, afhankelijk van de renovatie. Meer dan genoeg ruimte dus!
Via een elektrische sectionale poort komen we in de garage die doorloopt tot op de binnenkoer. Deze is met een 2e poort afgesloten. Achter de woning vinden we nog een voormalige karaktervolle stalling die kan dienst doen als berging, hobbyruimte, bureau. Mits de nodige renovatie is hier iets zeer mooi van de maken.

Verder is er een aangename tuin met uitgang langs achter via een garagestraat. Ook hier is er een mogelijkheid om nog een garage te bouwen.

Op dit eigendom is een BPA van toepassing met ruime bouwvoorschriften. Er kan dus nog een groot stuk bijgebouwd worden. Contacteer ons gerust voor de voorschriften.

We vinden dit pand terug in het centrum van Wevelgem met een goede verbinding met tal van winkels en openbaar vervoer in de buurt!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate