U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Uiterst verzorgde, gerenoveerde bungalow op 720 m2!

Een prachtige 2-slaapkamerwoning met mooie tuin en garage in een rustige buurt ...

Via de voortuin en oprit komen we aan de mooie inkomhal met gastentoilet en toegang tot de volledige woning. De leefruimte is dankzij de vele ramen heel lichtrijk en biedt een zicht op de tuin met mooie waterpartij. De houtcassette zorgt voor extra gezelligheid.
Aansluitend vinden we de keuken. Deze is volledig ingericht en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Een kleine, aanpalende veranda zorgt het hele jaar door voor een buitengevoel. Vanuit de keuken hebben we ook toegang tot de inkomhal. Van hieruit treffen we de slaapkamers, badkamer, gastentoilet en garage. Er zijn 2 slaapkamers en een badkamer met lavabo en bad.
Verder is er een grote garage met elektrische poort. Vanuit de garage kunnen we via een valtrap naar de ruime bergzolder. De zolder, die zich over de ganse oppervlakte van de woning uitstrekt, is recent geïsoleerd.
Er is ook nog een carport aanwezig.
De tuin is mooi aangelegd. Er is een groot tuinhuis en leuk terras. Op elk moment van de dag is het hier genieten geblazen. De fontein waar de duifjes komen drinken, geeft bovendien een rustgevend effect.
We vinden deze degelijke woning terug in een rustige, residentiële buurt. Er is een zeer goede verbinding naar het centrum en verschillende autosnelwegen!
Centrale verwarming met recente hogerendementsketel op aardgas.
Blanco elektriciteitskeuringsverslag.
Regenput en steenput aanwezig.
PVC-ramen met dubbele beglazing van 2010.
Rolluiken aanwezig.
Dit is de ideale woning voor wie graag rustig en gelijkvloers woont!
Een zeer goed onderhouden en instapklare woning! Werkelijk een pareltje!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate