U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Mooie woning met grote garage op 1000 m²!

Een verzorgd eigendom met 3 slaapkamers en enorme mogelijkheden...

We komen de woning binnen via de grote inkomhal met gastentoilet om verder te gaan naar de living. Door de grote ramen komt er veel licht binnen en hebben we een mooi zicht op de grote tuin. Aansluitend vinden we de keuken die volledig is ingericht.
Op het gelijkvloers is er tevens een grote slaapkamer en een badkamer (met lavabomeubel, douche en ligbad). Vanuit de hal kunnen we tevens naar de grote garage, waarboven er nog een bergzolder is. Er is tevens een handige, droge kelder.
Op de eerste verdieping vinden we een grote zolder met 2 slaapkamers. De zolder kan verder ingericht worden als hobbyruimte, slaapkamer,... Er zijn tevens voorzieningen om nog een extra badkamer in te richten.
De tuin heeft een ideale zuidwest oriëntatie en is door zijn grootte een oase van rust. Er is een mooie vijver en een heuse boomgaard....

CV op gas (nieuwe condensatieketel ketel van 2011).
Overal houten ramen met dubbele beglazing.

We vinden dit eigendom terug in een rustige buurt, gelegen op een pleintje met speeltuin en veel groen. In de omgeving vinden we een supermarkt, verschillende buurtwinkels en een school.

Een buitenkans voor wie rustig wil wonen in een ruime, degelijke woning op een mooi stuk grond!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate