U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Prachtig landelijk eigendom op bijna 3000 m²!

Wie op zoek is naar rust, natuur en veel ruimte vindt hier meer dan zijn gading...

We vinden dit uitzonderlijke eigendom terug in het laatste stukje open ruimte van Wevelgem. Van bij het binnenrijden via de oprijlaan ziet men meteen dat het over meer gaat dan een woning... Het woonhuis is zeer gezellig en warm ingericht. Dit is merkbaar in de living met haard die overloopt in de landelijke keuken met kookeiland, die volledig is ingericht. Door de erker komt er een zee van licht binnen en heeft men een mooi zicht op de prachtig aangelegde tuin. Hier gaat dan ook het dagelijkse leven door. Op het gelijkvloers is er tevens een badkamer, 2 polyvalente ruimtes (bureau, speelkamer, extra slaapkamers,...), apart toilet en 2 handige bergingen.
De eerste verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers.

De bijgebouwen in dezelfde landelijke stijl bestaan o.m. uit: in totaal meer dan 200 m2 magazijnen en opslagruimtes (oa een magazijn met een poorthoogte van 3 m), 100 m2 overdekte plaatsen en een toffe ingerichte polyvalente ruimte van ca 50 m2. Dit laatste kan bv ook dienst doen als ontspanningsruimte, bureau voor een zelfstandige, aparte woonst (voor B&B), enz. Zeer veel mogelijkheden dus...!

Dit alles is omgeven door veel groen, een grote natuurlijke vijver, een kleine vijver, een zwembad (mits wat aanpassingen), een mooi open zicht, terrassen en gezellige zithoekjes,... en volledig omheind.

Landelijke ligging en toch vlot bereikbaar!
Laat u ter plaatse overtuigen van de veelzijdigheid van dit eigendom.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate