U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Charmante, perfect onderhouden woning met 4 slaapkamers en leuke tuin!

Rustig gelegen in een doodlopende straat ...

Reeds bij het binnenrijden van het rustige straatje valt de charme van deze woning op. We stappen binnen via de mooie inkomhal van waaruit we ook toegang hebben tot de leefruimte, de droge kelder of de trap naar de bovenverdieping.
De leefruimte is ruim en gezellig ingericht. Er is heel veel lichtinval door zowel het grote raam langs de voor- en de achterkant. Vanuit de living hebben we ook een heel mooi zicht op de tot in de puntjes onderhouden tuin. Ook in de keuken kunnen we de tuin bewonderen. Er is hier eveneens ruim plaats voor een eettafel. Naast de keuken is een badkamer met bad, lavabo en toilet. Aansluitend is een berging met voorziening voor was- en droogautomaat.
Boven vinden we 4 kamers terug waarvan één met ingebouwde kasten. Er is ook een zolder die eventueel als extra kamer kan worden ingericht.
Er is een ruime, droge kelder en garage.
In de tuin is het heel aangenaam vertoeven. Je kan de tuin bereiken via de keuken of langs het paadje langs de woning. Er is een mooi gemetst tuinhuis met daarin een deur naar een achtergelegen wandelpad.

Grotendeels dubbel glas.
Verwarming op mazout.

Deze woning is een enorm knusse plek waar stilte en rust grote troeven zijn!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate