U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Ruime villa op 791 m2 in de Leievallei!

Vier slaapkamers en dubbele garage maken het plaatje af ….

Op het einde van een doodlopende straat in een residentiële buurt vinden we deze mooie villa terug. Het eigendom bevindt zich op een boogscheut van de Leie én in het centrum van Wevelgem. Meteen valt op dat de omgeving één en al rust uitstraalt. Binnen vinden we in de ruime inkomhal een gastentoilet en toegang tot een groot buro langs de voorzijde en tot de leefruimte achteraan. Bij het binnenkomen van de grote leefruimte is vele lichtinval opvallend. De grote raampartijen geven ook een schitterend zicht op de tuin rondom. De cassette zorgt hier ook voor extra gezelligheid. De naastgelegen keuken kan worden afgesloten met een schuifdeur. Vanuit de keuken kunnen we naar de handige kelder. Naast de keuken is er ook een handige berging. Van hieruit hebben we ook toegang tot de dubbele garage.
Op de bovenverdieping zijn 4 mooie kamers. Naast een apart toilet is er ook de net vernieuwde badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche en bad.
In de zuidgeoriënteerde tuin is het heerlijk vertoeven in alle rust. Achter de woning komt er een natuurgebied van 12,5 hectare bestaande uit een plantenparadijs en poelen. In combinatie met onze geliefde Leie is dit de hemel op aarde.

Geïsoleerde bergzolder. Zonnepanelen. Kelder. Centrale verwarming op aardgas. Blanco elektriciteitskeuring. 2 regenputten.

Een fantastische woning op de ideale locatie!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate