U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Prachtige, uiterst verzorgde villa met 4 slaapkamers!

In een residentiële buurt van Wevelgem vinden we dit mooi eigendom met garage en sfeervolle tuin.

Reeds in de voortuin ervaren we een gevoel van rust en positieve vibes. We komen binnen in de hal, die voorzien is van een wand met ingebouwde kasten. Er is een apart gastentoilet. De leefruimte is ruim en omringd door ramen. Dit zorgt voor een open en lichtrijk gevoel. De houtcassette en het massieve parket zorgen voor een extra gezellige toets.
Vanuit de living heeft u rondom een zicht op de tuin. U heeft hier het gevoel dat binnen in buiten overvloeit … zalig!!! Vanuit de living kunnen we rechtstreeks naar de prachtig aangelegde tuin.

Aansluitend vinden we een geriefelijke ingerichte maatkeuken. Naast de keuken is er een handige berging. Vanuit de keuken is er toegang naar de garage waar ondermeer plaats is voor een wasmachine en droogkast.
Op de bovenverdieping zijn er 4 slaapkamers. Eén kamer is ingericht als bureau en heeft een dressing. Iedere kamer is met de grootste zorg ingericht. De mooie badkamer beschikt over een ruime inloopdouche, toilet en een lavabomeubel.
De tuin is prachtig aangelegd met strakke vijver en voorzien van verschillende tuinkamers. Op ieder moment van de dag kan u op een andere plaats genieten van de zon of op een schaduwplek. Het tuinhuis biedt veel bergingsruimte. Ook in de voortuin is het zalig genieten van de avondzon.

Centrale verwarming op aardgas. Overal dubbele beglazing. Regenput 10.000L aanwezig. Geïsoleerde zolder. Blanco elektriciteitskeuring!

We vinden de woning op een centrale locatie op een boogscheut van belangrijke invalswegen en op wandelafstand van het Leiebos en het jaagpad langs de Leie. U merkt meteen dat dit huis met veel zorg werd ingericht en bewoond. Een pareltje!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate