U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Grote villa op een prachtig domein van 4.400 m2!

6 slaapkamers, grote garage, en een droom van een tuin …

Op de grens tussen Wevelgem en Moorsele vinden we deze grote eigendom terug. Via een mooie oprit stappen we op de villa af. Vanuit de inkomhal kunnen we naar de grote en lichtrijke living, naar de keuken langs de achterzijde of naar de bovenverdieping. In de inkomhal vinden we verder een gastentoilet, een douchekamer en de toegang tot de kelder.

De living en het salon baden in het licht. Het parket en de haard zorgen voor een extra aangename toets. Maar wat ons écht met de ogen doet knipperen is het zicht op de fenomenale tuin. Met open mond aanschouwen we de visvijver met fontein, de zwemvijver met badhuis en het grote grasperk met zicht op de velden achteraan. Dit is werkelijk het paradepaardje!
Vanuit de leefruimte stappen we de keuken binnen. Deze is eveneens ruim en opgedeeld in een eet- en kookgedeelte. Ernaast is er een handige berging. Achter de keuken bevindt zich de grote garage met elektrische poort.

Op de bovenverdieping zijn er 6 slaapkamers, waarvan 4 grote. Op de nachthal is er nog een apart toilet. De badkamer met bad bevindt zich ook op de bovenverdieping en is ook rechtstreeks bereikbaar vanuit de ouderslaapkamer. In deze slaapkamer is er ook airco voorzien.

De tuin is hemels! U waant zich in een tuinmagazine met een verzameling van mooie begroeiing, een vijver, een zwemvijver, glooiingen en prachtige bloemen! Als kers op de taart treffen we achter de woning nog een mooie orangerie aan. Tijdens zwoele zomeravonden kan u hier in alle rust genieten van de pracht. Er is eveneens een kleine kicthenette aanwezig.

Een deel van de tuin kan eventueel worden verkaveld zodat u dit stuk van zo’n 1.300 m2 kan afsplitsen om te bouwen (huis, atelier, ...).

Centrale verwarming op stookolie. Dubbele beglazing.
Droge kelder, alarminstallatie, boorput. Besproeiing van de tuin in verschillende zones.

Ruime, mooie eigendom met een schitterende tuin! Zeker het bezoeken waard!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate