U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Prachtige penthouse in hartje Wevelgem!

Appartement met 2 slaapkamers, zolder en polyvalente ruimte …

In het centrum van Wevelgem vinden we deze mooie, gerenoveerde eigendom terug. Dit appartement beschikt over een private ingang. Deze inkomhal brengt ons allereerst naar een prachtige polyvalente ruimte op de eerste verdieping. Momenteel doet deze dienst als zitruimte maar hier kan ook evengoed een buro, bibliotheek of ontspanningsruimte worden in ondergebracht. De grote raampartijen zorgen hier voor bergen zonlicht. Vanuit hieruit vertrekt een trap naar de 2e verdieping. Daar aangekomen treffen we de inkom tot het eigenlijke appartement.
Bij het binnenkomen is meteen duidelijk dat dit appartement enorm goed onderhouden is en met veel smaak en duurzame materialen werd ingericht. In de hal is er vooreerst een apart toilet en een technische ruimte. Verder zijn er 2 mooie, ruime slaapkamers. De ene slaapkamer beschikt over een wand met ingemaakte kasten. Ook in de kamers zorgen de vele raampartijen voor heel veel licht. De badkamer beschikt over bad, lavabo en douche.
Het neusje van de zalm is de leefruimte met open keuken. Bij het openen van de deur ondervinden we een echt waw-gevoel. De leefruimte baadt in het zonlicht en is prachtig ingericht. Het plafond van het salon is open tot in de nok. Het massieve parket zorgt voor een extra gezellige toets. In de duurzaam, volledig ingerichte keuken is koken echt genieten.
Hier hebt u echt het penthouse-gevoel!

Op het zonnige terras heeft u een mooi zicht over de omgeving.

Het appartement beschikt eveneens over een geïsoleerde zolder die in ingericht met ingemaakte kasten. Hier heeft u veel bergruimte.

Dit is een pareltje in het centrum van Wevelgem op een boogscheut van winkels, scholen en belangrijke invalswegen! Zeker het bezoeken waard!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate