U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Wevelgem

Omschrijving

Mooie, moderne kantoor-/handelsruimte met veel mogelijkheden in Wevelgem!

Ideaal eigendom om als kantoor of winkel in te richten...

Dit handelsgebouw met een bruikbare oppervlakte van 190 m2 is een aantal jaren geleden met de nodige smaak volledig gerenoveerd. De industriële look is prachtig. In totaal zijn er 3 bouwlagen. Op het gelijkvloers vinden we een inkomhal terug die open is tot in de nok. Verder treffen we er een vergaderruimte en 2 bergingen aan. Op de eerste verdieping is er een landscape riumte met ook een kitchenette en een toilet. Op de tweede verdieping is er terug een open kantoor- of handelsruimte. Op deze verdieping is er eveneens een berging. Door de vele veluxramen is er hier ook heel veel lichtinval.
Zowel op de 1e als 2e verdieping zijn kwaliteitsvolle, vaste kasten aanwezig.
Dit pand is ook gelegen langs één van de hoofdstraten van Wevelgem. Er is ook heel vlotte verbinding tot de belangrijkse invalswegen.

Dit is de ideale locatie om een klassevolle handelszaak of mooi kantoor te vestigen. De vlotte bereikbaarheid is een echte troef! De uitstraling top!

Misschien wel dé ideale plek voor uw toekomstige zaak?


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate