U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Tielt

Omschrijving

Tot in de puntjes afgewerkt met de meest hoogwaardige materialen ….

De riante poort laat reeds vermoeden dat het hier om een uitzonderlijk eigendom gaat. Via de 170 meter lange oprijlaan in kasseien komen we aan bij een volgende toegangspoort waar zich eveneens een garage bevindt die 3 wagens kan herbergen. Het openschuiven van deze tweede toegang doet ons even met de ogen knipperen. We kijken uit over een groot binnenplein in kasseien waar we langs de ene kant een villa, gebouwd in 2010, terugvinden en langs de andere zijde een volledig gerestaureerd complex van 300 m2 met stallingen, hobbyruimtes en een mancave. De bovenverdieping kan nog worden ingericht als een burelengedeelte met panoramisch zicht over de oogverblindende tuin.

De villa omvat op de benedenverdieping een sfeervolle inkom met apart gastentoilet, een riant salon met prachtige schouw, een open keuken die zorgt voor het contact met de eetkamer die uitkijkt over het fenomenale terras met tuin. Eveneens is er een grote slaapkamer met luxueuze badkamer en dressing. De bijkeuken biedt zeeën van ruimte om de huishoudelijke taken uit te voeren.
De bovenverdieping omvat een slaapkamer, bibliotheek, grote bureelruimte, berging en zolder.
In de kelder vinden we naast de technische ruimte ook een gekoelde wijnkelder.
Op het mooie terras overschouwen we al deze pracht met een lekker wijntje.

In de tuin treffen we verschillende buitenpaviljoenen, een serre, een kippenren en een hondenverblijf aan. Schapen en geitjes hebben het hartstikke naar hun zin in de weides met bijhorende stallen. Op het einde van het terrein is er een natuurlijke vijver.

Opvallend is dat we hier enkel kwaliteitsmaterialen terugvinden : natuursteen, massief parket, padouk, aphselia, eik, ingebouwde kasten, full option domotica-systeem, alarminstallatie met camerabewaking, ….
Regenput van 40.000 liter. Eigen waterzuiveringssysteem. Blanco elektriciteitskeuring.
Centraal (driehoek Gent-Brugge-Kortrijk) maar toch rustig gelegen.

Er is de mogelijk om een extra perceel (tuin) op 8.700 m2 aan te kopen. Deze doet momenteel dienst als groenten- en kruidentuin en is bereikbaar via de oprijlaan en toegangspoort langs de straatzijde.

Woorden schieten tekort om dit eigendom te beschrijven. Hier heeft u het gevoel in een eigen wereld te vertoeven!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate