U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8510 Rollegem

Omschrijving

Heel aangename, lichtrijke woning met tuin in een rustige buurt!

Een leuke thuis met 4 slaapkamers, garage en mooie tuin ...

Bij het binnenrijden van de wijk merken we meteen het rustige karakter van deze aangename buurt op. We parkeren de wagen op de oprit en komen de woning binnen in de hal met apart toilet om verder te gaan naar de living. Deze is door de L-vorm en de vele ramen gezellig en zeer lichtrijk. Van hieruit hebben we een zicht op de mooie, zuidoostgerichte tuin.
De praktische keuken sluit aan bij de leefruimte en is eveneens grenzend aan de tuin. Via de keuken kunnen we naar de garage, met elektrische sectionaalpoort, die heel groot is. Hier is plaats genoeg is voor extra stockage, wasmachine,... Vanuit de garage hebben we ook toegang tot de handige spende.
De verdieping beschikt over 4 slaapkamers. De grote kamer boven de garage dient nog een beetje ingericht te worden. Eén van de kamers achteraan is opgedeeld in een dressingruimte met kinderkamer/buro. Er is ook een mooi vernieuwde badkamer met lavabo, bad/douche en toilet. De bergzolder is geïsoleerd.
De hele dag rond kan u in de tuin zalig genieten van de zon.

Blanco elektriciteitskeuring! Heel goed EPC! Overal dubbele beglazing en rolluiken. Condensatieketel van 2014. Geïsoleerde zolder en spouwisolatie.

Dit is een zeer aangename en degelijke gezinswoning op de ideale locatie. Zeker het bezoeken waard!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu BiX estate